Unity-Tech ved FMI's DALO Industry Days 2023: Brobygning mellem kompetence og forsvarsindustrien.

August 31, 2023

Med stor glæde deltog Unity-Tech i FMI's DALO Industry Days 2023, et arrangement der styrker forholdet mellem Forsvaret og den forsvarsrelaterede industri. DALO Industry Days har udviklet sig til at være Nordens største udstilling af forsvarsmateriel og teknologi. Konferencen markerede den 11. udgave af disse betydningsfulde industridage og spiller en central rolle i Forsvarsministeriets "Open for Business"-strategi.

Unity-Techs direktør, Christian Lund Jessen, repræsenterede os ved begivenheden. Han tilbød indsigt i, hvordan Unity-Tech kan skabe værdi for potentielle samarbejdspartnere med vores kendte styrker: høj kvalitet, personlig service, fleksibel levering og effektive indkøbs- og arbejdsprocesser. For Unity-Tech blev det en værdifuld lejlighed til at udvide vores netværk og kundeportefølje samt styrke vores forbindelser inden for forsvarssektoren.

Er du nysgerrig efter at lære mere om, hvordan Unity-Tech kan bidrage til dit næste projekt?

Vores team står klar til at drøfte mulighederne og præsentere vores styrker i dybden. Kontakt os i dag, og lad os sammen skabe stærkere løsninger for fremtiden.

Se andre nyheder
Lad os hjælpe dig...
Få hjælp til elektronik produktion, renovation eller fejlsøgning i dag
Kontakt os for en uforpligtende snak
Lad os hjælpe dig...
Få hjælp til elektronik produktion, renovation eller fejlsøgning i dag
Kontakt os for en uforpligtende snak