Unity-Tech Opnår ISO 9001:2015 Certificering: En Milepæl i Kvalitetsstyring

August 31, 2023

Vi er stolte over at annoncere, at Unity-Tech fra juni 2023 officielt er ISO9001:2015-certificeret. Denne prestigefyldte anerkendelse er et testament til vores fortsatte engagement i kvalitetsstyring og vores passion for at levere produkter og tjenester af højeste standard. Gennem vedvarende bestræbelser og dedikation fra vores team har vi sikret, at vores arbejdsprocesser overholder internationalt anerkendte standarder.

Ved at erhverve ISO9001:2015-certificeringen viser vi vores dybdegående forpligtelse til at drive forretning med integritet og fokus på kundetilfredshed. Dette skridt bekræfter vores løfte om kontinuerlig forbedring og fremhæver vores fokus på at sikre den højeste kvalitet i alle vores leverancer. Som vi markerer denne væsentlige præstation, fornyer vi vores løfte om konstant at stræbe efter kvalitet og innovation i alt, hvad vi gør.

Ønsker du at samarbejde med en virksomhed, der står for høj kvalitet, tilbyder god personlig service, sikrer fleksibel levering og har effektive arbejdsprocesser? Kontakt Unity-Tech i dag, og lad os skabe stærke løsninger sammen.

Se andre nyheder
Lad os hjælpe dig...
Få hjælp til elektronik produktion, renovation eller fejlsøgning i dag
Kontakt os for en uforpligtende snak
Lad os hjælpe dig...
Få hjælp til elektronik produktion, renovation eller fejlsøgning i dag
Kontakt os for en uforpligtende snak