ECU ReparationStarter eller reagerer motoren ikke på speederpedalen? Så kan det være et problem med motorens ECU. ECU / ECM består af forskellige komponenter, såsom tilslutninger til printplader,
og er derfor blevet mere følsomme over for andre defekter og funktionsfejl. Vores tekniske team tilbyder en mulighed for at reparere den.


Hvordan fungerer et ECU/ECM modul?

Først er det vigtigt at vide, hvad et ECU/ECM er. ECU står for Electronic Control Unit og ECM står for Electronic Control Module. Et ECU/ECM er en motorcomputer, som sørger for kontrol
og administrerer de funktioner motoren besidder. Det er denne del, som sørger for at motoren fungerer optimalt. ECU'en er en vital del, der gør det muligt for bilens systemer at fungere korrekt.
Den forbindes problemfrit med andre sensorer og chips og bliver et one-stop-hub for bilkomponenter. På nyere modeller inkluderer ECU'en også ting såsom klimaanlæg, fartpilot og alarmer.

Test/reparation af motor styreenhed (ECU)

Vi hjælper dig med test og reparation af din ECU. Hos Unity-Tech har vi mange års erfaring med elektronik,
og kan derfor tilbyde dig en kvalitetstest og reparation af din motorstyreenhed. Ved hjælp af de seneste teknologier kan vi teste din ECU og derefter udføre den ideelle reparation til din enhed.


Få dit ECU-modul repareret hos Unit-tech

Skal vi hjælpe dig med en reparation af din defekte ECU? Vores hjemmeside gør det nemt og hurtigt for dig at få booket en serviceaftale hos vores teknikere.
Herefter vil vi ordne din ECU eller ECM hurtigst muligt.


Kontakt os
Adresse
GLARMESTERVEJ 24
6710 ESBJERG
Åbningstid
MAN-FRE: 08:00 - 16:00
LØR-SØN: Lukket